Lie's Simply Cafe - An Lie Is Forever.

Dags för lite nytt

Det är alltid trevligt med lite nya saker här och där, det är kul när det händer något nytt på jobbet till exempel. Ja ibland kanske man känner att det är lite tråkigt och att man inte riktigt vet vad man ska ta sig till för man blir lite uttråkad eller något liknade.
Men då är det kul när det händer något nytt som sagt och det behöver inte alltid vara någon stor grej, det kan vara något mindre också som man känner att det vore kul.
På jobbet kan det vara att få ett nytt uppdrag, eller att man ska göra om något som till exempel sin marknadsföring som smartermarketing ska sätta tänderna i.

Alltid bra med lite förändring

Ja jag tror att det är bra med lite förändring och se vad det är som man kan hitta på för att man inte ska bli uttråkad och bara göra saker slentrian utan att verkligen göra saker bra. Så då kan det vara kul med något litet nytt som man kan hitta på.
Så det är bra att tänka ut vad man kan göra för nya säkre på jobbet för att inte någon ska bli uttråkad och börja söka annat jobb utan att man behåller sin personal och att dom känner att det är givande och kul att vara med på företaget. 
Det kan vara en liten kick off också som skulle kunna göra att det känns lite roligare, ja det behöver inte alltid vara så stora saker utan sådana relativa små saker som göra att man tycker att saker och ting är lite roligare.
Så det kan m naja tänka på, sen så kan man ju själv komma med förslag med saker som man kan hitta på för att det ska kännas lite roligare. Det är inte alltid andra som måste hitta på dom sakerna utan det är bra att hjälpas åt.