Lie's Simply Cafe - An Lie Is Forever.

Så vackert

När man lyssnar på musik med piano i så blir det så otroligt vackert, det finns så mycket musik som är så vacker och nästan alltid så innehåller det piano tycker jag. Det är så vackert instrument och verkligen ett instrument som jag skulle vilja lära mig att spela. Det ser så härligt ut när dom spelar och det ser så lätt ut, även om jag vet att det inte är lätt utan tvärt om så är dom otroligt skickliga dom som spelar så där vackert och fint.

Hur som helst vore det kul att kunna vara duktigt på det, det krävs dock att man tar sig tid att spela så att man kan bli duktigt och se till att man får den övning som man behöver för att kunna utvecklas och bli så bra som man vill bli.
Så jag har lagt det lite på hyllan, jag njuter av vad andra kan åstadkomma med ett piano i deras närhet.

Vackert och kraftfullt på samma gång

Ja det blir så kraftfullt samtidigt som det kan vara så skört och vackert, det är ju det som är lite av charmen att det kan ge så olika toner och så olika känsla och kraft. Det är verkligen ett fantastiskt instrument som man ge så otroligt vacker och fin musik att det nästan gör ont. Så vackert kan det vara. Ja så det är något som vore otroligt härligt att kunna spela och att försöka att lära sig det vore också väldigt givande och kul. Ja varför inte göra det nästa gång man planerar att lära sig något. Att lära sig en vacker låt på piano det vore något det. 
Det är något som jag gärna skulle vilja göra och kunna för den delen. Det skulle nog imponera på dom flesta skulle jag tro, jag skulle bli imponerad i alla fall.