Lie's Simply Cafe - An Lie Is Forever.

Intressant och kul

Jag och min bror studerar just nu på ett komvux i eskilstuna och jag måste verkligen säga att det funkar otroligt bra. Jag har inte pluggat på väldigt länge så det för tillbaka många minnen måste jag säga. När jag började här så trodde jag inte att det skulle vara så intressant eller kul. Så jag ska verkligen ta och njuta av varje minut här. Det är också otroligt kul att ha min bror här också. Jag trodde aldrig att jag skulle få gå i skolan tillsammans med honom igen. Men det är kul hur saker kan bli ibland. Jag minns att vi gick i samma klass ett tag när vi var små. Min bror fick hoppa upp en klass ett tag för att prova på det men det funkade inte så bra i slutändan så han fick gå tillbaka. Men hur som helst så är det otroligt kul att vi är tillsammans så här igen. Just nu läser vi matematik och det är verkligen min svaga sida måste jag säga. Men min bror är otroligt duktig på det så jag tar hjälp av honom när jag behöver det. Sen så hjälper jag honom i de ämnen som jag är bättre på så vi hjälper varandra och det är verkligen kanon bra det måste jag säga. Jag hoppas verkligen att vi får vara kvar här länge till då jag trivs så otroligt bra. Det är nästan så att man vill tillbaka till skolan igen vilket kanske låter konstigt. De flesta tycker ju inte om skolan, men som vuxen så måste jag säga att jag uppskattar det mycket mer! Så om man inte har pluggat på komvux tidigare så kan jag verkligen rekommendera att man tar och söker in om man behöver läsa in en kurs eller två. Jag tror inte man kommer ångra det!